DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

16.12.2023 156

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Filmi İçin Tıklayınız.

12.12.2023 Salı Günü okulumuz Dilimizin Zenginlikleri Proje Ekibi toplantı yaptı. İlgili haber için tıklayınız.

Atasözleri ve Deyimlerimiz etkinliği için tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığımız "Dilimizin Zenginlikleri " projesi kapsamında resmi ve özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik "Safahat" konulu liseler arası çevrim içi bilgi yarışması düzenlenmiştir. Bu yarışmada okulumuz öğrencilerinden 10/E sınıfından Şevval Karadayı Mamak'ta 5.olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. İlgili haber için tıklayınız.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Öğretmenlerimiz ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Melike COŞKUN'un afiş tasarımı için tıklayınız.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimizin hazırladığı Divanu Lügati't Türk Panosu. İlgili haber için tıklayınız.

Hatırlatmaca, Bulmaca ve Anlamını Bul Oyunları Etkinlikleri. İlgili haber için tıklayınız.

Kutadgu Bilig Nesne Tasarımı Yarışması Eserleri ve Pano Etkinliklerimiz için tıklayınız.