Huzurevi Ziyareti

18.04.2024 32

Okulumuzun toplum hizmeti faaliyeti kapsamında düzenlediği “Huzurevi Ziyareti” etkinliği, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Fatma ARICAK, Gaye ÇAKIR, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nilüfer ÖZDEMİR ve Kültür-Edebiyat kulübü öğrencilerimizin katılımları  gerçekleştirildi. Huzurevi ziyareti, öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemli olup bu ziyaretle öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Katılımcı öğrencilerimizin gösterdikleri bu örnek davranışlarından ötürü tebrik ederiz.